KONTAKT
 
 

 

Servis i ispitivanja dizalica

 

Servisiramo strojne i elektrouređaje sa zamjenom dotrajalih ili oštećenih elemenata i to za proizvode domaćih (VULKAN i ostali) i stranih proizvođača.

 

U vrlo kratkom roku isporučujemo električna lančana i užetna vitla svih nosivosti i visina dizanja, odnosno potezne sile, ručne lančane dizalice te jednotračna i dvotračna kolica za vožnju vitala uzduž transportne staze.

 

Za formiranje složenijih ponuda, na Vaše traženje dolazimo na očevid radi što točnijeg određivanja podataka o ugradnji nove opreme ili rekonstrukcije.

 

 

Naš posao ne završava nakon montaže dizalice i nećete nas čuti samo kada imate potrebu za servisiranjem. Predani smo zahtjevu da Vaše dizalice moraju dobiti najbolji tretman.

 

Nitko si ne može priuštiti duže zaustavljanje pogona za vrijeme kvara stoga naši serviseri promptno mogu izvršiti potreban popravak. Na našem skladištu uvijek držimo dijelove kako bi ispunili očekivanje klijenta.

Svaki TIRA proizvod ima garanciju od 6 do 12 mjeseci ovisno o vrsti opreme. Na zahtjev nudimo ugradnju opreme ili vršimo nadzor nad montažom.


O NAMA DIZALICE VITLA DIZALIČNA OPREMA REFERENCE SERVIS KONTAKT WLW d.o.o. Zagreb Warp Studio